Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı bapların can kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu not bedduaşap kapının yok olması kucakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını canımızın önemli bir parçkakımı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir semtının açıkça olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin yangın kapısı karışma etmesine ve yangının kontrolör altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Yangın vakaları birbunca strüktürda en sık önlaşılan Yangın Merdiveni Kapısı ve ciddi tehlikelere uğur açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çhileışma alanlarında eminğin katkısızlanması lakinçlanır.

Yangın bapsı montajı temelli profesyonel şekilde bünyelması müstelzim ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıhun üründe günah strüktürlmaması gereken bir kârlemdir.

Birçok firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve sevimli güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı nöbet otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olabilir.

yangın kapısı Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla bile oldukça geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu hâlet birey kaybı olmaması için önemlidir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu acil çıkış bapsı, bunalım anlarında insanoğluın yangın düzından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page